Ήταν …Δόξα στην επανάληψη, καλός όσο είχε δυνάμεις ο Μέγας Αλέξανδρος… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ήταν …Δόξα στην επανάληψη, καλός όσο είχε δυνάμεις ο Μέγας Αλέξανδρος…

Με ηγέτη και σκόρερ τον Αντώνη Λεμονάκη που πέτυχε χατ-τρίκ η Δόξα Εξαπλατάνου επικράτησε με σκορ 5-1 του Μ.Αλέξανδρου Άρνισσας και ξεκίνησε ιδανικά στον θεσμό του κυπέλλου.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα να μην μπορούν όμως να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων όσο αυτοί είχαν δυνάμεις και όχι μόνο αυτό αλλά σε μια αντεπίθεση τους πήραν και το προβάδισμα στο σκορ. Όταν άρχισαν να εγκαταλείπουν οι δυνάμεις τους φιλοξενούμενους όλα έγιναν εύκολα για το νεανικό συγκρότημα του Γιάννη Τσαμαρδού που στο τελευταίο εικοσάλεπτο που έκανε ότι ήθελε φθάνοντας στην ευρεία σε σκορ νίκη.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Μπάμπης Χάραμα λήγει(54′), Βασίλης Παπαδόπουλος (61′), Αντώνης Λεμονάκης(67′ πεν,84′-90′) ενώ των φιλοξενούμενων που στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος ο Ευθύμης Θεοδώρου (26′). Διαιτητές Μπουρλούσκι(Κορνισορλής Χ.-Μιχαηλίδης Θ.)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ