Έφυγε στο 28′ του αγώνα για να πάει στο… γάμο της αδελφής του! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφυγε στο 28′ του αγώνα για να πάει στο… γάμο της αδελφής του!

Ο Μεξικανός πρώην μέσος της Βέροιας, Πέδρο Άρσε, αγωνίστηκε μόνο 28 λεπτά στο φιλικό της Αμέρικα με τη Σόλος κι αντικαταστάθηκε γιατί έπρεπε να παραβρεθεί στο γάμο της αδελφής του.

Ήταν για τρία χρόνια στην Ελλάδα. Φόρεσε τις εμφανίσεις των Αναγέννησης Γιαννιτσών, Καβάλας και (κυρίως) Βέροιας. Ο Μεξικανός μέσος, Πέδρο Άρσε Λαταπί, άφησε πέρυσι (2017) την Ημαθία για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στο Μεξικό μετρά εννιά συμμετοχές με την Κλουμπ Αμέρικα υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Ερέρα. Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε μόνο 28 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση των «άγκιλας» με τη Σόλος ντε Τιχουάνα.

Ο λόγος της αντικατάστασής του δεν ήταν τακτικός ή αγωνιστικός. Ο Πέδρο Άρσε έπρεπε να παραβρεθεί στο γάμο της αδελφής του!

«Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, ο μίστερ με έβγαλε από το ματς για να μου δώσει χρόνο να φθάσω στο γάμο της αδελφής μου», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του.

 

ΠΗΓΗ: http://arenafm.gr

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ