Έξι ομάδες θα υποβιβαστούν από την A’ Κατηγορία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έξι ομάδες θα υποβιβαστούν από την A’ Κατηγορία

Δείτε τι λέει παρακάτω η προκύρηξη για την Α’ Κατηγορία, όσον αφορά τον υποβιβασμό όπου έξι ομάδες, τρείς από κάθε όμιλο πέφτουν στην Β’ Κατηγορία.

«Η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση κάθε ομίλου δηλαδή την 11η και έχει βαθμολογική διαφορά από τον 10ο μεγαλύτερη ή ίση των τεσσάρων (4) βαθμών θα υποβιβαστεί απευθείας στη Β΄ κατηγορία για την περίοδο 2020/2021. Στην περίπτωση αυτή διεξάγεται πρωτάθλημα σε διπλούς αγώνες (α’ και β’ γύρος) τεσσάρων ομάδων κάθε ομίλου , που απαρτίζεται από τις τέσσερις ομάδες που κατέλαβαν την 7η , 8η, 9η και 10η θέση κάθε ομίλου της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου 2019/2020. Στην φάση αυτή οι ομάδες ξεκινούν τους αγώνες play out, με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου 2019/2020.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις κάθε ομίλου των παραπάνω πρωταθλημάτων, θα υποβιβαστούν στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

Με βάση τα παραπάνω υποβιβάζονται συνολικά έξι ( 6 ) ομάδες ( τρεις από κάθε όμιλο ) στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020.»

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ