Ένοχοι για το Koriopolis Μπέος, Κομπότης, Μποροβήλος και άλλοι – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένοχοι για το Koriopolis Μπέος, Κομπότης, Μποροβήλος και άλλοι

Μετά από επτά χρόνια όπου ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-11, έφτασε η στιγμή των οριστικών αποφάσεων για τους 84 κατηγορούμενους της υπόθεσης που έγινε γνωστή ως «Koriopolis».

Ένοχος ο Αχιλλέας Μπέος! Για δωροδοκία-δωροληψία, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (12/3/2011), Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11) και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση.

Ένοχος και ο Γιώργος Τσακογιάννης για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος κατ’εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για δωροδοκία-δωροληψία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για παράνομη οπλοκατοχή. Οι επίμαχοι αγώνες είναι: Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Ηλιούπολη-Εθνικός.

Ένοχος ο Γιάννης Κομπότης, για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4

Ένοχοι οι Γιώργος Μποροβήλος και Δημήτρης Μπάκος, για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες: Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα-Αστερας Τρίπολης, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου.

Ένοχος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση!

Ένοχος κι ο Κώστας Μενδρινός, επίσης για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση.

Αθώος ο Μιχάλης Κουντούρης, για την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου (περί βίας).

Ένοχος ο Νίκος Παντέλης, για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και Ηλιούπολη-Εθνικός, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ένοχος ο Άγγελος Τραυλός, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’εξακολούθηση.

Ένοχος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Ένοχος ο Μιχάλης Νικολόπουλος, για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Ηλιούπολη-Εθνικός και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Αθώοι οι Ηρακλής Νύκταρης, Αλέκος Βοσνιάδης και Νίκος Πηρούνιας.

 

ΠΗΓΗ: http://arenafm.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ