Ένα αριστεροπόδαρο εργαλείο για… όλες τις δουλειές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ένα αριστεροπόδαρο εργαλείο για… όλες τις δουλειές

Μια σταθερή αξία αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια στα γήπεδα του Ν. Πέλλας ο αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός Πέτρος Τζούρτζος της Δόξας Μανδάλου με τον 25χρονο άσο να διανύει πέρυσι μια από τις καλύτερες σεζόν του, από πλευράς παραγωγικότητας και όχι μόνο…

Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως μπακ, αλλά και σαν χαφ στην αριστερή πτέρυγα, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εδεσσαϊκό, ΠΑΟΚ Αραβησσού ενώ την τελευταία 2ετία αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Δόξας Μανδάλου και από τους κύριους συντελεστές των επιτυχημένων σεζόν των Μαυραετών.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Λάκκα πραγματοποίησε μία ακόμη γεμάτη σεζόν από άποψη συμμετοχών, μοίρασε ασίστ, πετυχαίνοντας μάλιστα και 6 τέρματα.

Οι άνθρωποι της Δόξας έχουν βρει στο πρόσωπο του Πέτρου Τζούρτζου μια αξιόπιστη λύση σε όλους τους τομείς και σίγουρα θα θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, παρά τους μνηστήρες που υπάρχουν.

More in ΓΕΝΙΚΑ