Ένας μαχητής στον προεδρικό θώκο των τριαινοφόρων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ένας μαχητής στον προεδρικό θώκο των τριαινοφόρων

Όταν η ομάδα που υποστηρίζεις, που αγαπάς σαν παιδί σου, που ματώνεις για αυτήν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εσύ δεν φοβάσαι να μπεις μπροστά και να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο νέος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού ο Χρήστος ο Πόζαρλης που δεν πίστεψε στιγμή ότι δεν θα βρεθεί λύση στα κοινά των τριαινοφόρων μετά την παραίτηση της διοίκησης του Πέτρου Πασσαλή.

Ο 51χρονος Εδεσσαίος παράγοντας ζει και αναπνέει για την ομάδα της πόλης του, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν δεν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει εντελώς και ήταν πάντα παρών στις επάλξεις βλέποντας μάλιστα την κατάσταση να δυσχεραίνει όσο περνούσε ο καιρός.

Με την συμπαράσταση των συνεργατών του και γνωρίζοντας την μεγάλη ευθύνη που έχει αναλάβει, ελπίζει ότι θα καταφέρει να οδηγήσει το μεγάλο αυτό καράβι που ακούει στο όνομα Εδεσσαϊκός εκ του ασφαλούς, σηκώνοντας μανίκια από σήμερα.

Ο στόχος ένας και μοναδικός όπως αρμόζει στην ιστορία του Εδεσσαϊκού να γίνει μια ομάδα ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

More in ΓΕΝΙΚΑ