Ένας γνώριμος στον πάγκο του Μ. Αλέξανδρου Δροσερού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ένας γνώριμος στον πάγκο του Μ. Αλέξανδρου Δροσερού

Επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Πέλλας ο Μέγας Αλέξανδρος Δροσερού και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με στόχους πρωταγωνιστικούς όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ήδη υπάρχει συμφωνία για την θέση του προπονητή και δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Μπάσδο τον πολύπειρο αυτόν άσο, που ουσιαστικά επιστρέφει από εκεί που σταμάτησε πρόπερσι όταν και αποφασίστηκε η παύση της λειτουργίας του σωματείου.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται η σταδιοδρομία του στον χώρο μάλλον τα λέει όλα.

Ο νέος προπονητής και παίκτης του Μέγα αγωνιζόταν και κατά το παρελθόν στον Μ. Αλέξανδρο Δροσερού ομάδα της γενέτειράς του, ενώ και παλαιότερα πέρασε από τον Μ. Αλέξανδρο Νέας Πέλλας, με τον οποίο μάλιστα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στην Α1 σκοράροντας 35 φορές.

Έχει τεράστια εμπειρία αφού αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του Νομού όπως Νίκη Καλής, Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, ΠΑΟΚ Αραβησσού, Απόλλων Καλυβίων και προσφάτως Νίκη Αξού.

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ