Ένας γνώριμος στον πάγκο του Άρη Λουτρακίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ένας γνώριμος στον πάγκο του Άρη Λουτρακίου

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Τζιούτζη ήρθε η διοίκηση του Άρη Λουτρακίου και έτσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το θέμα προπονητή.

Ο νέος προπονητής των κιτρίνων αγωνίστηκε και σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα που θα προπονεί πλέον, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Εδέσσης, ΠΑΣ Ξιφιανής, ΑΕ Διδυμότειχου και Αλμωπό Αριδαίας.

Σαν προπονητής είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Θύελλα Σαρακηνών στην Β’ Κατηγορία και πέρυσι με την ίδια ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 σαν βοηθός του Γιάννη Τσαμαρδού.

Πλέον μια νέα σελίδα ανοίγεται για λογαριασμό του Δημήτρη Τζιούτζη που θα βρίσκεται στον πάγκο των κιτρίνων και μάλιστα όταν το απαιτούν οι περιστάσεις θα βοηθάει και σαν παίκτης.

Η διοίκηση δια στόματος του προέδρου Πασχάλη Νούσκα τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του Άρη Λουτρακίου, του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ