Ένας Γιαννιτσιώτης αρχηγός νταμπλούχος Ελλάδος – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ένας Γιαννιτσιώτης αρχηγός νταμπλούχος Ελλάδος

 

Ο Δημήτρης Πέλκας με καταγωγή από τα Γιαννιτσά ήταν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο έπος του ΟΑΚΑ, μίλησε για τα… όνειρά του, που παίρνουν σάρκα και οστά, προς τέρψη των δικών του ανθρώπων και φυσικά των φίλων του Δικεφάλου στα Γιαννιτσά και στο Ν. Πέλλας.

Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε, έδωσα τα πάντα όπως και όλοι μας. Ήταν η πρώτη φορά μου ως αρχηγός, κάτι μοναδικό. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο, αυτούς που ήρθαν μαζί μας και αυτούς που μας περιμένουν στην Θεσσαλονίκη».

Για την εμπειρία του να σηκώσει το Κύπελλο ως αρχηγός είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που το σηκώνω, ελπίζω να το κάνω ξανά πολλές φορές και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν είναι πιο σημαντικό αυτό το Κύπελλο από τα προηγούμενα είπε:

«Είναι σίγουρα γιατί κάναμε το νταμπλ. Παίξαμε σε έναν τελικό με VAR για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση και είναι το πιο ιστορικό γιατί κάναμε το νταμπλ».

Ο Δημήτρης Πέλκας όταν ρωτήθηκε για το πόδι του είπε:

«Είναι καλά το πόδι μου. Βγήκα γιατί το έχουμε σαν γούρι. Το έκανε και ο Βιεΐρίνια όταν ήταν αρχηγός και πήραμε τίτλο» ενώ εκείνη την στιγμή περνούσε από δίπλα του ο Στέλιος Μαλεζάς και είπε:

«Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά, είναι η ψυχή της ομάδας, που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω».

More in ΓΕΝΙΚΑ