Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Έκλεισε το θέμα προπονητή, στις περισσότερες ομάδες της Α1

Σε θέση μάχης οι έντεκα από τις δεκατέσσερις ομάδες στην Α1, ενώ αναμένεται εντός των προσεχών ημερών θα τελειώνουν και οι άλλες τρείς ομάδες το θέμα προπονητή που είναι το παν για να ξεκινήσει μια ομάδα τον προγραμματισμό της.

Οι Απόλλων Κρ.Βρύσης, Δόξα Εξαπλατάνου και Νίκη Καλής έχουν διοικητικά θέματα και όταν οριστούν νέες διοικήσεις, θα τρέξει το θέμα του προπονητή.

Δείτε παρακάτω πως θα έχει η κατάσταση στους πάγκους των ομάδων στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Δόξα Μελισσίου
Σακης Ντιμτσούδης

Δόξα Μανδάλου
Νίκος Αντωνάς

Εθνικός Γιαννιτσών
Φώτης Μητσάκης

Μ.Α. Πέλλας
Γιάννης Χαρπίδης

ΑΣ Πρόμαχοι
Μάκης Δεμίρης

Ακρίτας Σωσάνδρας
Αντώνης Σαπουντζής

Αναγέννηση Γιαννιτσών
Αλέξανδρος Κουτίδης

Θύελλα Σαρακηνών
Βασίλης Σαμαράς

Άρης Νησίου
Μαριος Παπαδόπουλος

Νίκη Αξού
Νίκος Παναγιωτίδης

Αρης Αμπελειών
Αντώνης Πέσιος

Απόλλων Κρ.Βρύσης
;

Νίκη Καλής
;

Δόξα Εξαπλατάνου
;

5 Σχόλια

5 Comments

 1. ΠΥΞΙΔΑ

  25 Ιουνίου 2018 at 20:10

  μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,τοπικό εκφραστή χωριών και όχι επιχειρηματιών.Ακόμα και η Γ εθνικη είναι ημιεπαγγελματικη να φανταστεί κανείς.Άρα ? ποιούς στόχους έχει η ΕΠΣ μέσα απ αυτή τη διοργάνωση? την ανάδειξη ταλέντων ? την διαφήμιση νεόπλουτων επιχειρηματιών ? την ποδοσφαιρική ανάδειξη του Νομού μας? ας ξεκινήσουμε απ αυτά τα αυτονόητα βασικά ερωτήματα κι ας δούμε τι κυνηγάμε…..

 2. Ταλαντουχος_ετων?

  25 Ιουνίου 2018 at 22:54

  οι τοπικές κατηγορίες θα πρέπει να ειναι τα φυτώρια του ποδοσφαίρου.Θα έπρεπε νεαροί ποδοσφαιριστες 16-17 ετών να ψήνονται ώστε όσοι αξίζουν να μπορουν με παιχνίδια στην πλάτη τους να πάρουν μια καλή μεταγραφή στα 18….γιατί κάπου εκει χάνετε η έννοια του ταλέντου…

 3. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

  29 Ιουνίου 2018 at 00:36

  Είτε τό θέλουμε είτε όχι από την στιγμή που σταμάτησε η επιχορήγηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θά υπάρχουν η νεόπλουτοι που θα βγαίνουν και θα κάνουν το κομμάτι τους ,το θέμα όμως είναι ένα ,πως θα μπορέσουμε όλοι εμείς που υποτίθεται πως είμαστε λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να εκμεταλλευτούμε την παρουσία όλων αυτών των τύπων που θα περάσουν από τα διοικητικά πράγματα των ερασιτεχνικών ομάδων . Πολύ από εμάς είδαμε τα αποτελέσματα σε μια μικρή τοπική κοινωνία , ένα ολόκληρο χωριό δεν μπορεί να συνέλθει από την κρυάδα που έφαγε,θα μου πείτε τώρα δεν είναι όλοι το ίδιο , ένα είναι σίγουρο όμως, όταν θα βαρεθουν γιατί μια μέρα σίγουρα θα βαρεθουν, να έχουν αφήσει κάτι καλό πίσω τους ,γι αυτό πρώτα προτάσεις για υποδομές, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις και ύστερα μεταγραφές, και κυνήγι ανόδου και αυτοπροβολης , έτσι τουλάχιστον θα μείνει κάτι στα παιδιά μας . Συγχωρέστε με αν είμαι απόλυτος σέ αυτό το θέμα, αλλά νομίζω πως είναι ότι καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις , έτσι και αλλιώς σέ λίγα χρόνια δεν θα τους θυμάται κανείς , τουλάχιστον στο πέρασμα τους κάτι θα εκμεταλλευτούμε. Ελπίζω να έγινα κατανοητός .

 4. ΔΟΞΑ 1959

  1 Ιουλίου 2018 at 11:52

  Κ. Λουτσεσκου τα λες τώρα που έφαγες την χυλοπιτα. Την Άνοιξη με το Μαυροβουνακι «πήγαινες γι’αλλα»… τώρα συνηδειτοποιεις τι παίζεται; Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ…..

  • ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

   1 Ιουλίου 2018 at 14:24

   Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ, διάβασε καλύτερα δόξα 1959

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

www.eosbyemco.gr

Νέες Απαιτήσεις στον Τεχνικό Έλεγχο συμφωνα με το ΦΕΚ4856 29-12-2017.

ΣΕ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ 01-03-2018

«Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών του ειδικού εξοπλισμού με τον οποίο καθίσταται δυνατή η χρησιμοποίηση υγραερίου (LPG) για την κίνηση αυτοκινήτων οχημάτων και όροι και προϋποθέσεις ελέγχου και ασφαλούς κυκλοφορίας αυτών».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο :23820 29600

 

Περισσότερα Άρθρα Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ