Έκκληση βοήθειας για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκκληση βοήθειας για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή!

Μάχη με τον καρκίνο δίνει Κορίνθιος ποδοσφαιριστής και φίλοι και συμπαίκτες του βρίσκονται στο πλευρό, ξεκινώντας παράλληλα, την προσπάθεια να τον στηρίξουν ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθη όγκου, ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη (10/2) στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, κύκλο χημειοθεραπειών, για την καταπολέμηση κακοηθών κυττάρων που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό του, μετά από εργαστηριακό έλεγχο.

Οι θεραπείες θα διαρκέσουν 3 μήνες, με την ευχή όλων ο ποδοσφαιριστής να βγει νικητής. Συμπαίκτες και φίλοι του βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του και τα τελευταία 24ωρα, πάρθηκε η πρωτοβουλία, για οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των θεραπειών.

Ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη, τόσο από ανθρώπους του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, παράγοντες, προπονητές, αλλά και από άλλους συνανθρώπους μας, που ευαισθητοποιήθηκαν.

Ο αγώνας βρίσκεται στο ξεκίνημα του και οι φίλοι του 27χρονου απευθύνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον εξής λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ Eurobank

ΙΒΑΝ GR 4402601120000790200711450

Πηγή: mikriliga.com

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ