Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της συζύγου Βασάρα – Metrosport.gr – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της συζύγου Βασάρα – Metrosport.gr

 

 

 

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της Ντέπυς Κοξένογλου στην περιοχή των Καμινίων στον Πειραιά.

Άλλη μια ενέργεια που προκαλεί αποτροπιασμό έρχεται στο φως καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο της υπαλλήλου της ΕΠΟ, Ντέπυς Κοξένογλου, έγινε στόχος εμπρηστών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της στην περιοχή των Καμινίων στον Πειραιά.

 

Η Ντέπυ Κοξένογλου είναι σύζυγος του υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ, Κύρου Βασάρα και αδερφή της β’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτιας Κοξένογλου.

 

Επί της προεδρίας Γκιρτζίκη ανέλαβε εκτός από τη διεύθυνση των διεθνών σχέσεων και τη διεύθυνση διαιτησίας, από την οποία αντικαταστάθηκε επί προεδρίας Γραμμένου.

 

Στη διαιτησία θεωρούνταν από πολλούς ως «σιδηρά κυρία» της ομοσπονδίας επί των ημερών του Γκιρτζίκη. Έρευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής καθώς και η Ασφάλεια Πειραιά.

 

Παράλληλα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι ενώ το γεγονός έχει γίνει εδώ και κάποιες εβδομάδες, αποσιωπήθηκε από τις αρμόδιες αρχές και έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας από την έρευνα της Ασφάλειας.

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ