Άτιμε Κορωνοϊέ το ερασιτεχνικό δεν θα σβήσει ποτέ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Άτιμε Κορωνοϊέ το ερασιτεχνικό δεν θα σβήσει ποτέ

Πολύ ντόρος έχει γίνει το χρονικό διάστημα που ζούμε όλο αυτό με τον Κορωνοϊό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τις απόψεις των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά και αυτές των παραγόντων, προπονητών, και φυσικά των παικτών να δίνουν και να παίρνουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ποδοσφαιρική ανυπαρξία, όπως και των άλλων αθλημάτων κοντεύει να κλείσει χρόνο, η τρέλα και η δίψα για ποδόσφαιρο μεγάλη, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε συνεχή αναμονή περιμένοντας την ευχάριστη είδηση, που δεν είναι άλλη από την επιστροφή στην κανονικότητα, την επιστροφή στην ζωή, την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Όλοι κρέμονται από τα επίσημα χείλη αυτών που μας κυβερνούν, αυτών που ο λαός εμπιστεύτηκε να βρίσκονται στο τιμόνι αυτής της υπέροχης χώρας, όπως είναι η Ελλάδα μας.

Ακούμε να μιλούν πολλοί για τον θάνατο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου λόγω του covid, να μην έχουν θετική σκέψη για ομαλή επιστροφή στα γήπεδα, να είναι απαισιόδοξοι για την επανεκκίνηση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Αν όμως δει κανείς με πόση ανυπομονησία περιμένουν, αγωνιούν, ρωτούν οι ερασιτέχνες παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές πότε θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, τότε θα καταλάβει γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν θα σβήσει ποτέ, όσο θα γυαλίζει το μάτι αυτών που περιμένουν να σχολάσουν από τη δουλειά για να πάνε στο γήπεδο για προπόνηση και παιχνίδι, αυτών που πολλές φορές αφήνουν τη δουλειά τους για να είναι συνεπείς στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ίσως να αλλάξουν κάποια δεδομένα κυρίως οικονομικά, ωστόσο ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που θέλει να παίξει μπάλα, θα αγωνιστεί και με λιγότερα χρήματα, αλλά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια δεν θα τα κρεμάσει ποτέ για οικονομικούς λόγους.

Όσο για τους παράγοντες θεωρείται βέβαιο ότι θα βρουν τον τρόπο για να κατεβάσουν την ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου τους, όπως έγινε και την περίοδο της οικονομικής κρίσης που χτύπησε την χώρα πριν μια δεκαετία περίπου.

Με αυτά και με αυτά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να υπάρχει και δεν θα το σταματήσει κανένας Κορωνοϊός, υπομονή και ελπίδα ότι δεν αργεί η μέρα που θα βρεθούμε όλοι εκεί που μας αρέσει, στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    12 Δεκεμβρίου 2020 at 22:27

    Κανονικά τον Σεπτέμβριο πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα να έχουμε ξεμπερδέψει με τον covit19 σίγουρα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ