Άρωμα… showbiz στην διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Άρωμα… showbiz στην διοίκηση του ΠΑΣ Σκύδρα

 

Δείτε την ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΣ:

“Με μια έκπληξη που θα γίνει πολύ αισθητή στην πόλη της Σκύδρας, έγινε σήμερα η ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. της ομάδας του ΠΑΣ, με την παράσταση να κλέβει η νέα Αντιπρόεδρος του συλλόγου που ακούει στο όνομα Μαίρη Φωτιάδου.

Η Πολυετής επιχειρηματίας στην περιοχή της Σκύδρας καθώς και πετυχημένη σχεδιάστρια ρούχων, αποφάσισε να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου με σκοπό να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της πόλης που ασχολούνται με την ομάδα.

Η παρουσία της στην διοίκηση αφήνει πολλές υποσχέσεις, καθώς φημίζεται για τις πετυχημένες εκδηλώσεις που δημιουργεί και τις δημόσιες σχέσεις που διαθέτει, κάτι το οποίο θα είναι και ο τομέας που θα δραστηριοποιείται από το πόστο του Α’ Αντιπροέδρου.

Περαιτέρω εκπλήξεις δεν υπήρχαν στην Διοίκηση του ΠΑΣ, καθώς από την θέση του προέδρου συνεχίζει ο Κώστας Μποζίδης, ενώ το υπόλοιπο Δ.Σ. απαρτίζουν οι εξής:

Β’ Αντιπρόεδρος: Σούλτσε Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας: Αλεκτορίδης Χρήστος
Ταμίας: Μποζίδου Αικατερίνη
Έφορος: Μωϋσιάδης Παναγιώτης
Έφορος: Βενετικίδης Χαράλαμπος
Αν. Έφορος: Λαζαρίδης Νικόλαος
Αν. Έφορος: Ισαακίδης Κων/νος”

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ