Άνοδος στην Γ’ Εθνική από την Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Άνοδος στην Γ’ Εθνική από την Α1

Δείτε την προκύρηξη της Α1, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, παρακάτω:

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν (1) όμιλο των 12 ομάδων, με τον παρακάτω τρόπο:
Α. Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων, προκειμένου για θέσεις που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των επόμενων φάσεων (διεκδίκησης προβιβασμού, αποφυγής υποβιβασμού), κατά τα κατωτέρω, ισχύουν όσα αναφέρει το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και τη 12η θέση (κανονική περίοδος).

Πρωταθλήτρια ομάδα για την περίοδο 2019 – 2020 , η οποία και ανέρχεται στη Γ΄εθνική ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 , είναι η πρώτη της βαθμολογικής κατάταξης εφόσον η βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη είναι μεγαλύτερη ή ίση των τεσσάρων (4) βαθμών και δεν διεξάγονται αγώνες play-offs.

PLAY-OFFS ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :

Σε περίπτωση που η ομάδα που κατέλαβε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου έχει διαφορά βαθμών μικρότερη των τεσσάρων (4) βαθμών, τότε διεξάγονται αγώνες play-offs μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 4η ως εξής:

Διεξάγεται πρωτάθλημα σε διπλούς αγώνες (α’ και β’ γύρος) τεσσάρων ομάδων, που απαρτίζεται από τις τέσσερις πρώτες ομάδες που κατέλαβαν ανεξαρτήτως βαθμολογικής διαφοράς τις θέσεις;1η , 2η, 3η και 4η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου 2019/2020. Στην φάση αυτή οι ομάδες ξεκινούν τους αγώνες play offs, με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου 2019/2020.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή η οποία θα καταλάβει την 1η θέση του παραπάνω πρωταθλήματος και ανέρχεται στην Γ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ