Άκαιρη η συμμετοχή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στο κύπελλο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Άκαιρη η συμμετοχή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στο κύπελλο

Μετά και τα σημερινά παιχνίδια στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας αποδυκνείεται ότι η συμμετοχή των ομάδων της Γ’ Εθνικής στους ομίλους, αποδεικνύεται μάλλον άκαιρη και άνευ ουσίας, καθώς οι ομάδες Α’ και Β’ Κατηγορίας αποτελούν σάκο του μποξ σε παιχνίδια που για τους παίκτες των συγκεκριμένων ομάδων, αποτελούν εφιάλτη και όχι μόνο αυτό, αλλά αναγκάζονται να αγωνίζονται Τετάρτη ημέρα όχι και ότι καλύτερο για τους ιδίους και φυσικά τους παράγοντες των ομάδων.

Ίσως θα ήταν καλύτερο οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να μπαίνουν στην κληρωτίδα από την φάση των «16» όπου το τοπίο είναι κάπως πιο ξεκάθαρο από πλευράς δυναμικότητας.

Εκτός αυτού είναι επικίνδυνο και για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής να αγωνίζονται μεσοβδόμαδα την στιγμή που έχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, από πιθανούς τραυματισμούς παικτών πριν από κρίσιμα παιχνίδια.

Το παραπάνω άρθρο γράφτηκε μετά από κάποια σχετικά παράπονα και επισημάνσεις των εμπλεκομένων πλευρών, δηλαδή παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Υ.Γ. Στο κύπελλο Ελλάδος η ΕΠΟ ξεκινάει με παιχνίδια κυπελλούχων ομάδων από τις τοπικές Ενώσεις και μετά σιγά σιγά ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας με τις πιο ισχυρές ομάδες.

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ