Άδεια τα… πορτοφόλια στην Α1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Άδεια τα… πορτοφόλια στην Α1

Δύσκολη αναμένεται να είναι η σεζόν που έρχεται για τους ποδοσφαιριστές που περίμεναν να έχουν πλούσιες απολαβές προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στις ομάδες της Α1.

Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι μισθοφόροι θα αρκεστούν πλέον σε εξαιρετικά χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις, καθώς δυστυχώς για αυτούς δεν υπάρχουν πλέον οι παράγοντες κολοσσοί που θα ανεβάσουν τις τιμές στα ύψη για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελούσε το μήλο της έριδος στο μεταγραφικό παζάρι.

Το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει καταρρεύσει προ πολλού πλέον και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έβγαζαν τα ως προς το ζειν, θα πρέπει να ψάξουν για δουλειά πριν είναι αργά.

Οι εποχές των παχιών αγελάδων αποτελούν πια στιγμές από το ένδοξο παρελθόν, τότε που οι οικονομικές απολαβές έφθαναν και περίσσευαν για να ζήσει κάποιος άνετο χειμώνα, καλώς ή κακώς ακόμα και οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συμβιβαστούν με την υπάρχουσα κατάσταση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πάρουν μόνο υποσχέσεις και τίποτα άλλο.

Η κοινωνία βογγάει, οι παράγοντες έχουν οικονομικά στεγνώσει, ανταγωνισμός δεν υπάρχει, έχουμε φτάσει σε σημείο οι ομάδες να μη θέλουν το πρωτάθλημα που θα φέρει την άνοδο, κάτι για το οποίο παλιά γινόταν πραγματικός σκοτωμός, φασαρίες, γκρίνια για την διαιτησία κτλ κτλ.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί την γιορτή του Σαββατοκύριακου σε κάθε μικρή κοινωνία, σε κάθε χωριό όπως παλιά όπου όλοι έδιναν το παρών στο γήπεδο για να δουν ένα παιχνίδι, για να φωνάξουν, να ξεδώσουν, να ξεχαστούν.

Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και για αυτόν τον λόγο τα πορτοφόλια είναι άδεια και οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών έχουν μειωθεί κατά πολύ.!!!

More in ΓΕΝΙΚΑ